Skip to main content

COLLEGE
DE BRINK

520
60
VMBO
regulier
DTO/HBR/MVI/ZW
Laren
 • Alle filters

  KOFFIE OF THEE?

  Wil je liever eerst eens komen kennismaken voordat je op één van onze vacatures reageert? Bij de

  Gooise Scholen Federatie begrijpen we dat de overstap naar een nieuwe werkomgeving een grote stap

  kan zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eerst eens kennis te komen maken. Kom langs voor

  een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook ;)) en ontdek of College De Brink jouw school is!

  Afspraak maken

  “WE HELPEN JE BIJ HET VINDEN VAN JOUW SUCCES!”

  College de Brink is een school met veel persoonlijke aandacht, een school waar je als leerling centraal staat. We gaan met elkaar om op basis van vertrouwen, met respect en optimisme.

  College de Brink biedt uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht vmbo-onderwijs. Door het volgen van je eigen leerroute haal je het maximale uit jezelf en ontdek je waar jouw talenten liggen! Je wordt hier goed voorbereid op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt. Wij leveren de vaklieden van de toekomst en wij zijn hier trots op!!

  De leerlingen op College de Brink vallen in een warm bad als het gaat om de ondersteuning. Zo hebben wij op College de Brink onze eigen Interne Rebound, voor als het even tegen zit. Maar ook een Dug Out, waar je heen gaat als het even in de les niet gaat zoals de docent dat zou willen. Als je laagdrempelig advies wil of een gesprekje, dan zijn er twee leerlingen coaches voor alle leerlingen beschikbaar. Behoefte aan een prikkelarme omgeving, of even tot rust komen dan is er de stilte ruimte die tevens dient als Open Leer Centrum.

  MISSIE EN VISIE VAN ONZE SCHOOL

  Op College de Brink begeleiden wij de leerlingen naar de beste versie van zichzelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven leerlingen de tijd om zich te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij ze past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart!

  Missie
  Op College de Brink begeleiden wij de leerlingen naar de beste versie van zichzelf. Iedere dag krijg je ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional.

  Visie
  Je mag er zijn, iedereen verdient het om trots te zijn op zichzelf!

  V.I.P.
  Al ons handelen komt voort uit de kernwaardes V.I.P. van College de Brink: Veiligheid, Integriteit en Plezier. Iedereen op College de Brink is een V.I.P.

  JOUW TOEKOMSTIGE WERKPLEK? 

  Je toekomstige werkplek is een prachtige VMBO school in het hartje van Laren. Met een groot gebouw, maar zodra je binnen wandelt, voel je je nooit alleen. Dit grote gebouw hebben wij ook nodig om flink uit te kunnen pakken met onze 4 praktijk afdelingen:

  • DTO (Duurzaam Techniek Onderwijs)
  • Z&W (Zorg en Welzijn)
  • HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • MVI (Media, Vormgeving en Ict)

  College de Brink heeft het breedste aanbod in de regio. Er valt genoeg te kiezen voor de leerlingen. Ook hebben wij goed contact met diverse MBO-instellingen en het bedrijfsleven.

  Om het voor de leerlingen overzichtelijk te houden bieden wij alle AVO vakken aan in een gebouw.

  College de Brink is een school waar het gehele personeel samen 1 team vormt. Verder ben je als collega ingedeeld in een afdeling.
  Dat kan zijn Afdeling:

  • Leerjaar 1 en 2
  • Leerjaar 3 en 4
  • Ondersteuningsteam
  • OOP

  Wij zorgen er met elkaar voor dat de sfeer “in de kleedkamer” goed is. Wij geloven erin dat je sfeer in de kleedkamer bepalend is voor de wedstrijden die gespeeld gaan worden. Om nog even in deze sportmetafoor te blijven: Je wilt de ander de bal gunnen en het maakt niet uit wie er scoort, als wij maar scoren. Deze metafoor gebruiken wij graag om aan te geven dat wij plezier erg belangrijk vinden. Maar plezier kan je pas hebben als je je veilig voelt, zelf integer bent en integer wordt behandeld. En dan komen wij uit op de kernwaardes van College de Brink: V. I. P.

  Iedere dinsdagmiddag komen wij in de professionele dialoog samen in verschillende vormen. dat kan zijn een afdelingsoverleg, plenaire bijeenkomst, sectievergaderingen of leerling/klas besprekingen.
  Voor aankomend jaar gaan wij meer ontmoetingstijd met elkaar organiseren door van een 50 naar een 45 minuten over te gaan.

  Klinkt dit goed?
  Pas jij bij College de Brink? Dan:

  • Werk je hard met je hart;
  • De kernwaardes (VIP) van College de Brink horen bij jou;
  • Ben je energiek en enthousiast;
  • Ben je flexibel;
  • Ben je proactief en je hebt de “How can I help” mentaliteit;
  • Heb je een gezonde dosis humor;
  • Ben je in staat te reflecteren op je eigen handelen en staat open voor feedback;
  • Ben je het goede voorbeeld;
  • En je kan achter het gedrag van de leerlingen en collega’s kijken.

  Genoeg vinkjes kunnen plaatsen? Zin om al te beginnen? Wij staan voor je klaar.
  Zo krijgt elke nieuwe collega begeleiding vanuit de schoolopleider en werkplekbegeleider en krijg je hulp vanuit de vaksectie of vanuit je afdeling. Ook kun je gebruikmaken van één van onze geschoolde coaches, collega’s die collega’s coachen. De coaching zal starten nadat er met elkaar de hulpvraag(en) zijn vastgesteld.

  BIJZONDERHEDEN

  De sfeer op College de Brink wordt hoog gewaardeerd door leerlingen en medewerkers. Niet alleen de sfeer maar ook de zorg, de ondersteuning die wij bieden aan de leerlingen en elkaar wordt zeer gewaardeerd. Om als team het beste uit onszelf te kunnen halen doen wij regelmatig schoolbrede scholingen. De laatste scholing ging over de 6 rollen van de docent en voor aankomend schooljaar staat de Transformatieve school voor de deur. Wij kunnen alleen het beste uit de leerling halen als wij dat ook bij onszelf blijven doen. Naast de schoolbrede scholing krijgt iedere collega de ruimte voor de eigen professionalisering en om te ontwikkelen. Dit doen wij door 11 dagdelen in het jaar in de jaarplanning vast te zetten voor de docenten om te ontwikkelen. Docenten bepalen zelf wat er ontwikkeld moet en gaat worden. De afdelingsleiders hebben hier dan gedurende het jaar het gesprek met de collega’s.

  Verder krijgt iedere werknemer een chromebook. Gaan wij het schooljaar 2024-2025 van start met de Hoy App om de communicatie met ouders en leerlingen te vereenvoudigen.

  “Ik wil op College de Brink blijven werken vanwege de collega’s en het vertrouwen wat ik krijg.”