Werken bij GSF

 

Een baan bij de Gooise Scholen Federatie betekent werken in een organisatie met veel mogelijkheden. Je werkt bij een school met een eigen gezicht; die tegelijkertijd deel uitmaakt van een groter geheel. Acht scholen met een eigen dynamiek, ondersteund door een professioneel stafbureau. Waar nodig maken ze gebruik van elkaars expertise. Er is veel ruimte voor ondernemingszin: initiatief nemen, durven ontdekken, uitproberen. Inspiratie leidt tot groei.

De GSF heeft alle typen voortgezet onderwijs in huis. Iedere docent die kiest voor de Gooise Scholen Federatie, kan een school kiezen die bij hem of haar past. Er zijn ook docenten die op diverse scholen van de GSF werkzaam zijn. We bevorderen mobiliteit tussen scholen.

Deskundigheidsontwikkeling en professionalisering staan bij de GSF hoog in het vaandel. De activiteiten van de GSF Academie passen precies binnen dit kader. De GSF Academie organiseert trainingen voor en door GSF collega’s. Praktische en uitdagende trainingen waarbij aangeleerde kennis en vaardigheden direct kunnen worden toegepast in de onderwijspraktijk. We willen leergemeenschappen vormen waarbij medewerkers iets halen, brengen en delen rondom allerlei thema’s. We organiseren themacafés met inspirerende lezingen.

Ook willen we onderzoek een meer prominente plek geven in ons dagelijks onderwijs. Samen met een aantal scholen van de GSF gaan we op ontdekkingstocht hoe we onderzoek verder vorm kunnen gaan geven. De bestaande en/of lopende onderzoeken betrekken we hier ook bij. Zo wordt duidelijk hoe we deze onderzoeken verbinden aan betekenisvol onderwijs voor onze leerlingen. Voor het trainingsaanbod: klik hier.

Het principe van ‘werken binnen een professionele cultuur’ dragen we een warm hart toe.
Ruimte voor de docent is een leidend thema. Aan de ene kant is er op onze scholen ruimte voor individuele professionele ontwikkeling. Aan de andere kant verwachten we van elkaar samenwerking op het gebied van onderwijsontwikkeling. We dagen elkaar uit om de kwaliteit van het onderwijs steeds verder te optimaliseren. We vinden het bovendien belangrijk dat ons onderwijs modern en toekomstgericht is. Zo bedienen we onze leerlingen zo goed mogelijk en geven we hen een plezierige schooltijd.

 

Wil je meer informatie over de Gooise Scholen Federatie? Ga naar de GSF website: klik hier. Bekijk ook onze actuele onderwijs vacatures.

 

Cultuur

Arbeidsvoorwaarden

 

GSF Academie

Sollicitatieprocedure

Sollicitatiecode

GSF magazine 2015